FRAGTFRI LEVERING

ved ordrer over 300,- kr.

HURTIG LEVERING

Vi bestræber os på at sende din bestilling samme dag

KUNDESERVICE

Alle hverdage kl. 8.30 - 15.30
Tlf. 7551 4499

Kalkmaling - Cappuccino kalkmaling - 250 ml.

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 69,00 kr

TILBUD - NU KUN: 39,00 kr

Hurtigt overblik

GIFTFRI OG HELT UDEN PARABENER
250 ml. - rækker til ca. 2 m2.

Art Vintage er en moderne kalkmaling med en flot, mat finish. Farven hæfter på mange overflader og er særdeles velegnet til træmaterialer. Med Art Vintage kan du give dine gamle møbler eller loppemarkedsfund et spændende og personligt præg. Farven er nem at arbejde med; mal og slib – og du vil opnå et flot vintage look. Art Vintage er en miljøvenlig kvalitetsfarve, produceret i Danmark. Art Vintage fås i 15 afstemte farvenuancer.
BRUGSANVISNING: Mal emnet med 2 lag kalkmaling for det pæneste resultat. Lad det tørre helt inden der males med lag nummer 2. Slib derefter de steder der ønskes et "slidt" vintage look (typisk på kanter og hjørner). Man kan også bruge kalkmalingen uden og slibe på det.
BEMÆRK: Ved mørke ting man ønsker og male med kalkmalingen anbefaler producenten, at man maler/grunder med den hvide farve først.

Kalkmaling - Cappuccino kalkmaling - 250 ml.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Farvekort kalmaling 250 ml.
  • Kalkmaling - Cappuccino kalkmaling - 250 ml.

Detaljer

A-mærket- din sikkerhed at det er rene farver uden skadelige stoffer. BRUGSANVISNING: Mal emnet med 2 lag kalkmaling for det pæneste resultat. Lad det tørre helt inden der males med lag nummer 2. Slib derefter de steder der ønskes et "slidt" vintage look (typisk på kanter og hjørner). Man kan også bruge kalkmalingen uden og slibe på det. BEMÆRK: Ved mørke ting man ønsker og male med kalkmalingen anbefaler producenten, at man maler/grunder med den hvide farve først.
Foliehuset.dk ejes af Lautrup Gruppen I/S - Vestervang 30 - 6000 Kolding - CVR. 3197 6952