FRAGTFRI LEVERING

ved ordrer over 300,- kr.

HURTIG LEVERING

Vi bestræber os på at sende din bestilling samme dag

KUNDESERVICE

Alle hverdage kl. 8.30 - 15.30
Tlf. 7551 4499

Sådan handler du på Foliehuset...


Priser- og Betalingsbetingelser

På Foliehuset er alle priser i DKK - danske kroner inklusiv moms og afgifter. Du kan benytte følgende betalingskort hos Foliehuset:

Dankort - E-Dankort - VISA - VISA Electron - Mastercard - Maestro - Forbrugsforeningen - American Express - JCB

 

Foliehuset trækker først pengene på din konto, når varerne afsendes til din ønskede leveringsadresse.

Personlige oplysninger

Der er mulighed for at oprette sig som kunde med brugernavn og password, men det er også muligt at bestille uden at oprette sig. Foliehuset giver ingen personlige data eller andre informationer indtastet på dette website videre til 3. mand (f.eks. Direct marketingsfirmaer o.lign.). De indtastede oplysninger bliver kun brugt til at servicere dig, når du handler hos Foliehuset.

Sikkerhed med kreditkort

Foliehuset er vurderet og godkendt af PBS til at håndtere og modtage betaling med betalingskort som Dankort, Visa/Dankort og øvrige kreditkort, som fremgår af betalingssiderne. Vi anvender SSL-kryptering af de data der sendes over Internettet, og dermed er betaling med betalingskort hos os ligeså sikkert som i enhver anden fysisk forretning. Transaktionerne håndteres via Epay, som er godkendt af PBS, og samtidig en af Danmarks mest anerkendte betalingsgateways.

Farver:

Bemærk venligt, at farverne kan variere en smule i forhold til, hvordan din skærm er indstillet.

Størrelse:

Størrelserne på de forskellige wallstickers har vi lavet, men har du specielle ønsker til størrelser er du velkommen til at kontakte os.

Folietype:

Der er mulighed for at bestille wallstickers i 2 typer folie:

- Mat folie
- Blank folie med lak-effekt.

Til citaterne anbefaler vi, at de bestilles i mat folie, da det giver det bedste resultat.
Bemærk
at kobber kun fåes i mat-folie.

Vedligehold af wallstickers:

Da wallstickers er et klistermærke, kan det ikke tages ned og genbruges andre steder, derfor er det en god idé og være sikker på at de bliver placeret helt rigtig første gang.

Man kan tørre dem af med almindelig sæbevand men der må IKKE bruges stærkere rengøringsmidler!

Fjernelse af wallstickers:

Wallstickers fjernes som alm. klistermærker, men hvis de bliver varmepåvirket i form af en hårtørrer er det nemmere. Ved fjernelse af citater anbefaler vi at man altid bruger en hårtørrer, da det letter nedtagning væsentlig.

Specialfremstillede wallstickers:

BEMÆRK Ved specialfremstillede wallstickers f.eks. citater så tjek en ekstra gang for trykfejl, da vi bruger de indtastede oplysninger, som vi får dem.

Fortrydelsesret og returnering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv betale for returfragten for de varer, som du ønsker at returnere. Beløbet for de returnerede varer krediteres på din konto inden for 8 dage. Har du handlet med dankort eller kreditkort overføres returbeløbet til din konto. Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse.

Returret på specialbestillinger:

På specialbestillinger såsom egne citater, wallstickers i specialmål osv. yder vi ikke returret på.
 

I følge Forbrugeraftaleloven §18 stk. stk. 4. ydes der ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du har givet samtykke til, at vi må påbegynde fremstillingen.
Du giver samtykke så snart du godkender din ordre.

Reklamation

Foliehuset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles pr. telefon til Foliehuset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Foliehuset.dk ejes af Lautrup Gruppen I/S - Vestervang 30 - 6000 Kolding - CVR. 3197 6952